'Gevolgen zijn immens'

Medewerker Carwash ’t Vosje raakt been kwijt na ernstig ongeval: crowdfunding gestart voor steun

Het incident vond plaats in de wasstraat van Carwash 't Vosje in Etten-Leur. Foto: Carwash 't Vosje

In de wasstraat van Carwash ’t Vosje in Etten-Leur heeft zich een ernstig incident voorgedaan, waarbij medewerker Jesse (28) zwaar letsel heeft opgelopen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat zijn been moest worden geamputeerd. Carwash ’t Vosje heeft een crowdfunding opgezet om Jesse en zijn gezin te ondersteunen.

Het ongeval werd per ongeluk veroorzaakt door een klant. De politie spreekt van een bedieningsfout van de bestuurder bij het inrijden van de wasstraat. Carwash ’t Vosje reageert geschokt op het ongeval. “Het was een gewone werkdag, totdat Jesse werd geconfronteerd met de verschrikkingen van een ongeval dat zijn leven compleet op zijn kop zette. Hij belandde in een situatie die hij zich nooit had kunnen voorstellen. De gevolgen van het ongeval zijn immens: niet alleen moet hij een langdurig herstel en revalidatie doorstaan, maar ook omgaan met het blijvende verlies”, zo staat in een bericht van ’t Vosje op Facebook.

Slachtofferhulp

Direct na het incident is de wasstraat gesloten en is Slachtofferhulp ingeschakeld voor het team. Jesse heeft inmiddels meerdere operaties ondergaan, waaronder de amputatie van zijn been. “Na vier operaties is het einde hiervan helaas nog niet in zicht, en er zullen nog meer operaties volgen”, deelt de carwash op social media.

Om Jesse en zijn gezin een hart onder de riem te steken, heeft ’t Vosje een crowdfunding opgezet. “Jesse is een jonge, hardwerkende man die altijd voor anderen klaarstaat. Nu heeft hij onze hulp nodig. Daarom hebben we besloten een crowdfunding te starten om Jesse en zijn gezin te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Laten we samen een verschil maken en Jesse helpen de zware weg naar herstel af te leggen.”

Steunbetuigingen

Voor de crowdfunding is al 38.000 euro ingezameld. Daarnaast heeft de carwash veel steunbetuigingen ontvangen van meelevende klanten. “Ze kennen Jesse allemaal als een vrolijke, positieve jongen. We hebben heel veel kaarten, bloemen en berichten ontvangen”, zegt mede-eigenaar Ruben Visser van Carwash t’ Vosje Etten-Leur tegen Omroep Brabant.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.