Met Carwash Square

Mobility Energy Expo: innovaties in mobiliteit en energie onder één dak

Over precies een maand opent de Jaarbeurs Utrecht haar deuren voor de tweede editie van de Mobility Energy Expo, het grootste evenement in de Benelux dat volledig is gewijd aan de toekomst van tankstations, carwashes, mobiliteit en de energietransitie.

Op 13 en 14 november vindt in de Jaarbeurs Utrecht de tweede editie van de Mobility Energy Expo plaats, voorheen bekend als de Tankstation Vakbeurs. Dit grootste vakevenement voor de mobility energy-branche in Nederland en België biedt een uitgebreid programma met aandacht voor tanken, laden, alternatieve brandstoffen, shops en carwashes. Bezoekers kunnen op de beursvloer de nieuwste ontwikkelingen en innovaties verkennen die van grote invloed zijn op de sector.

Carwash Square

Een opvallend nieuw element dit jaar is de Carwash Square. Carwash blijft een belangrijk onderdeel van het mobility energy-landschap. Daarom is er dit jaar gekozen voor een speciaal carwashplein, waar leveranciers die gespecialiseerd zijn in autowasoplossingen hun meest innovatieve producten en diensten presenteren.

Daarnaast is er dit jaar een Energieplein, waar aanbieders van slim laden en leveranciers van alternatieve brandstofoplossingen te vinden zijn. Op het Nieuwe Energieplein presenteren bedrijven die actief zijn met nieuwe, schone energiebronnen zoals laadpalen, waterstof, CNG en LNG zich. Ook is er een foodcourt, een Innovation Alley en het Mobility Energy Theater met (interactieve) sessies. Bekijk hier welke sessies dat zijn.

Vier beurzen

De Mobility Energy Expo vindt gelijktijdig plaats met de Fleet Expo, OV Expo en Taxi Expo. Fleet Expo is het grootste vakevenement voor mobiliteitsprofessionals in Nederland, met zo’n tachtig exposanten, workshops en een congres op 13 november. OV Expo richt zich op de OV-sector met een beursvloer, gratis workshops en op 14 november het OV Congres over de toekomst van publieke mobiliteit. Taxi Expo is dé ontmoetingsplek voor de taxi- en contractvervoersbranche, waar toonaangevende partijen de laatste ontwikkelingen bespreken.

Mobility Energy Expo wordt op 13 en 14 november gehouden in Jaarbeurs Utrecht. De toegang is gratis, maar bezoekers dienen zich wel vooraf te registreren.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.