'Extra kansen voor tankstations'

WaterSeven introduceert onafhankelijk carwash-abonnement in Duitsland

Foto: Shutterstock

Een nieuwe ontwikkeling in de Duitse carwash- en tankstationsector: met de introductie van een onafhankelijke carwash-abonnement in Duitsland introduceert WaterSeven een nieuw concept voor tankstations en automobilisten. Het vaste tarief, dat voor het voorjaar van 2025 wordt verwacht, stelt bestuurders in staat hun voertuig onbeperkt te wassen bij deelnemende tankstations, ongeacht hoe vaak of wanneer ze van de dienst gebruikmaken.

Met dit abonnement krijgen automobilisten meer flexibiliteit en de mogelijkheid om hun voertuig het hele jaar door schoon te houden. Volgens Chiara Hasenburg, medeoprichter van WaterSeven, richt het initiatief zich voornamelijk op het versterken van tankstations: “Carwashes bij tankstations worden vaak niet volledig benut, terwijl grotere carwashcentra buiten de stad te maken hebben met lange wachtrijen. Ons concept combineert wassen, tanken en winkelen op één locatie, wat klanten tijd kan besparen en tankstations extra mogelijkheden biedt.”

Verandering in de sector

WaterSeven wil bijdragen aan de vernieuwing van de tankstationindustrie en het gebruiksgemak voor automobilisten verbeteren. Het concept biedt tankstations de kans om hun dienstenpakket uit te breiden en de relatie met hun klanten te versterken. WaterSeven onderscheidt zich door een innovatief businessmodel, dat tankstations de vrijheid geeft om deel te nemen zonder gebonden te zijn aan specifieke merken.

Meer dan vijftig locaties in Noordrijn-Westfalen hebben hun deelname al bevestigd, en uitbreiding naar andere regio’s van Duitsland staat gepland.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Bron: CarwashPro.de

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.