In memoriam

Bas van Oldenmark, eigenaar Hansa Service, overleden

Bas was de drijvende kracht achter Hansa Service. Foto: privéarchief familie

Hansa Service kondigt met grote verslagenheid het onverwachte overlijden van eigenaar Bas van Oldenmark aan. Hij is 50 jaar geworden.

“Bas was de drijvende kracht achter Hansa Service B.V. Dankzij zijn visie, energie, toewijding en markante persoonlijkheid heeft hij veel betekend voor ons bedrijf en onze klanten”, schrijft Hansa in de overlijdensaankondiging. “Wij zullen hem enorm missen en blijven zijn werk met dezelfde passie en inzet voortzetten. Onze gedachten zijn in deze moeilijke tijd bij zijn familie en naasten.”

Duncan Josselet, directeur van Hansa Service en al 43 jaar goed bevriend met Bas, vertelt dat Bas vorig jaar te horen kreeg dat hij lymfeklierkanker had. “Daar wilde hij niemand mee lastigvallen, dus hij hield het hoofdzakelijk voor zichzelf”, zegt Josselet.

Bedrijf wordt voortgezet

Hansa Service, opgericht medio 2004 als leverancier van totaaloplossingen voor het was- en tankbedrijf en de automotive sector, blijft in handen van de familie en zal in de huidige bedrijfsvorm in Mijdrecht worden voortgezet.

“Dankzij zijn visie, energie, toewijding en markante persoonlijkheid heeft hij veel betekend voor ons bedrijf en onze klanten.”

Namens de redactie van CarwashPro en Mobility Energy wensen wij de familie en de medewerkers van Hansa veel sterkte toe.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.