Duitsland

Mr. Wash in Mannheim viert 60-jarig jubileum met exclusieve rondleiding

Het was de eerste gelegenheid voor het publiek om de carwash van dichtbij te bekijken Foto: Mr. Wash Autoservice AG

Mr. Wash in het Duitse Mannheim opende eind juli zijn deuren voor een open dag. Klanten en andere bedrijven in de carwashsector waren uitgenodigd voor een kijkje achter de schermen bij de moderne autowasstraat. Het was de eerste gelegenheid voor het publiek om de carwash van dichtbij te bekijken en inzicht te krijgen in de activiteiten van het bedrijf.

Deze open dag markeert de start van het 60-jarig jubileum van Mr. Wash. Tijdens een exclusieve rondleiding door de wasstraat konden bezoekers meer te weten komen over de technologie en werking ervan. De medewerkers van Mr. Wash stonden klaar om vragen te beantwoorden en waardevolle inzichten te bieden in hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zorgde een dj voor muziek in de carwash en stonden er foodtrucks klaar voor de bezoekers.

Gedurende het jubileumjaar zullen er meer van dit soort evenementen plaatsvinden op verschillende locaties van het bedrijf, zegt Robert Kerbler, Operations Manager bij Mr. Wash. “We zijn blij om dit speciale jubileum met onze klanten en de gemeenschap te vieren. Het is een geweldige kans om ons bedrijf te presenteren en een leuk dagje uit te bieden voor het hele gezin.”

Met succes

Mr. Wash exploiteert sinds 2009 met succes een vestiging in Mannheim en is een van de bekendste carwashbedrijven in Duitsland. Het bedrijf heeft naam gemaakt met innovatieve dienstverlening, eigen technische ontwikkelingen en een sterke focus op duurzaamheid en klantenservice.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mr. Wash in Mannheim viert 60-jarig jubileum met exclusieve rondleiding | CarwashPro