Kom jij naar Polen?

Vijf redenen waarom je de SHINE Car Wash Show niet mag missen

Foto: Shutterstock

Over precies een week, op 1 en 2 oktober, vindt de SHINE Car Wash Show Central Europe plaats in Krakau. Momenteel treffen we de laatste voorbereidingen om dé ontmoetingsplek voor de carwashsector te creëren. Wat kunnen bezoekers allemaal verwachten? CarwashPro zet vijf redenen op een rij waarom je SHINE niet mag missen.

Car Wash Inspiration Tour

De eerste dag van SHINE – dinsdag 1 oktober – staat volledig in het teken van ontdekken en netwerken. En wat is een betere manier om op ontdekkingstocht te gaan dan met een Car Wash Inspiration Tour? Op de speciaal hiervoor geselecteerde carwashlocatie is er een rondleiding door de wasstraat en krijgen bezoekers een uniek kijkje achter de schermen.

SHINE & Dine

Na de tour krijgen deelnemers van SHINE de kans om verder met elkaar in gesprek te gaan tijdens een exclusieve netwerkborrel en het SHINE & Dine-diner. Voor deze feestelijke gelegenheden is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus aanmelding hiervoor is noodzakelijk.

Netwerkvloer

SHINE is niet compleet zonder een netwerkvloer, waar bezoekers samen met exposanten kunnen vooruitblikken op de toekomst van het autowassen. Op de tweede dag – woensdag 2 oktober – worden de nieuwste updates gedeeld op het gebied van autowassystemen en -techniek, chemie, wanden en panelen, verlichting, borstels en nog veel meer! Bekijk hier welke bedrijven aanwezig zijn.

Speeddates

Sluit je aan bij SHINE voor exclusieve zakelijke speeddates. Maak contact met professionals uit de industrie in korte, dynamische gesprekken die zijn ontworpen om nieuwe ideeën en partnerschappen te stimuleren. Twee keer per dag kun je deelnemen aan sessies van een uur, met vier rondes van 15 minuten. Dit is de perfecte gelegenheid om je netwerk uit te breiden, inzichten te delen en nieuwe kansen te ontdekken in de carwashindustrie. Mis deze kans niet om waardevolle connecties te maken.

Workshops

Benieuwd wat de ontwikkelingen zijn in de carwashindustrie? In de SHINE workshops wordt er dieper ingegaan op relevante thema’s en onderwerpen die voor elke carwashprofessional interessant zijn. Bekijk hier het workshopprogramma en bepaal zelf waar je bij wilt zijn. Deelname aan de workshops is kosteloos.

Wil jij niets van SHINE missen? Meld je dan aan voor een gratis toegangsticket. Hieronder data, tijd en locatie: don’t miss your time to SHINE and be on time!

CKF_13, Centrum Konferencyjne Fabryczna in Krakau is de locatie waar SHINE wordt gehouden. Het adres: 13 Fabryczna Str. 31-553 Kraków.
Onderwerpen:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.